Rss Feed
  1. humanity

    Tuesday, November 15, 2011

    Top instrucţiuni ridicole:

    1. Avertismentul găsit pe un iaht sună astfel: “Nu folosiţi flacăra unui chibrit sau altă sursă de foc pentru a verifica nivelul combustibilului din rezervor”.
    2. Indicaţia de pe un bilet de loterie spunea: “Nu călcaţi cu fierul”.
    3. A fost găsit pe o maşină de spălat următorul avertisment: “Nu introduceţi nicio persoană în acest aparat”.
    4. În manualul de instrucţiuni al unui telefon mobil scria cât se poate de clar: “Nu uscaţi aparatul în cuptorul cu microunde”.
    5. Pentru părinţii mai neglijenţi din fire, producătorii de cărucioare au considerat necesar următorul mesaj: “Scoateţi copilul înainte de pliere”.
    6. Broşura unui uscător de păr specifică: “Nu utilizaţi aparatul în timp ce dormiţi”.
    7. Pe pungile unor produse congelate era urmatoarea sugestie de preparare: “Decongelaţi”, în timp ce pe ambalajul unui tip de budincă scria: “Acest produs va fi cald odată reîncălzit”.
    8. Un set de beculeţe chinezeşti afişa următorul avertisment, cât se poate de serios: “Atenţie! Instalaţia poate fi folosită numai în interior sau exterior”.

    uhm... şi stai! asta nu e tot.. Cum reacţionează românul când găseşte un proiectil în timp ce sapă? Hmm.. îl taie cu flexul sau îl freacă cu şmirghelul. Ce face românul cu o petardă? Bagă bormaşina în ea... Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu sunt pur şi simplu şocată acum că am dovada a cât de imbecili pot fi oamenii. Nici măcar nu ştiu de ce mă mai miră.
    Am aşa o silă... 


  2. 0 comments:

    Post a Comment